Over mij

Wat zou het leven zijn zonder kunst?

Vcinzia bailoanaf jongs af aan heb ik heel veel aantrekking gehad tot kunst en kunstnijverheid. Ik tekende altijd en volgde graag beeldhouwlessen. Uiteindelijk heb ik in Turijn de kunstacademie gevolgd, in de richting beeldhouwen. Daarnaast heb ik altijd geschilderd, het is mijn grote passie.

Met mijn eigen studio aan huis, en een (te) grote hoeveelheid aan verf, geniet ik nog heel veel van schilderen en experimenteren met verf. Het afgelopen jaar (2020) ben ik bezig geweest met pouring. Het is zeker een uitdaging, zelfs voor een ervaren abstract schilderkunstenaar, om de uitkomst op het doek voor je ogen te laten gebeuren. Loslaten met kunst is altijd belangrijk. Dat betekent niet dat er geen figuren ontstaan. Ik zie altijd figuren in mijn werken. Soms mogen ze een beetje verborgen blijven, en andere keren werk ik ze uit.

Ik geef al jaren schilderles. Ik heb lessen gegeven in Loosdrecht, Baarn, en Soest, aan verschillende clubs. De meeste leden bleven vele jaren, en er waren aan het eind van het seizoen altijd tentoonstellingen, voor familie, vrienden, en voor de leerlingen om hun werk te kunnen tonen. Het is fantastisch om de ontwikkelingen te zien van kunstenaars die enorm genieten van het bezig zijn met creativiteit.

In de toekomst zal ik weer verschillende lessen opzetten. U kunt mij ook berichten met vragen, als u iets specifieks wilt leren. Lessen zijn in groepen van gemiddeld 2 tot 5 personen. Wilt u meer weten, neem dan contact met mij op.

En geniet vooral van de kunst in uw leven!